Πώς θα σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας! Nail Gel

Πώς θα σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας! Nail Gel

Κουραστήκατε να τρώτε τα νύχια σας; Παράλληλα τα χέρια σας δεν έχουν ποτέ τα μακριά, υγιή νύχια που πάντα θέλατε;

Σας καταλαβαίνω απόλυτα το έζησα στο πετσί μου, δηλαδή, στα νύχια μου :). Aνακαλύψτε πώς θα σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας, μέσα από την ιστορία μου.

Μια λύση για την καταπολέμιση ονυχοφαγίας

Για 25 χρόνια πάλευα με μια χρόνια συνήθεια να τρώω τα νύχια μου. Δεν μπορούσα να αποβάλω αυτήν την ανθυγιεινή συνήθεια, όσο σκληρά και αν προσπαθούσα.
Όμως, βρήκα τελικά μια λύση που μου επέτρεψε να σταματήσω την κακιά συνήθεια. Παράλληλα απέκτησα όμορφα νύχια εφαρμόζοντας τεχνητά νύχια με τζελ.

πως-θα-σταματησετε-να-τρωτε-τα-νυχια-σας!

Ως ονυχοφάγος, τα νύχια μου ήταν συνεχώς κατεστραμμένα, αδύναμα, άσχημα και άβολα κοντά. Δοκίμαζα κάθε κόλπο για να κόψω τη συνήθεια, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί. Ακόμη και ένα όμορφο μανικιούρ δεν μπορούσε να με σταματήσει από το να τρώω τα νύχια μου.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ραντεβού για μανικιούρ, η nail artist μου, Ελισάβετ, μου συνέστησε ως λύση τα τεχνητά νύχια. Μάλιστα μου είπε ότι έχει βοηθήσει πολλές παρόμοιες περιπτώσεις. Στην αρχή, ήμουν επιφυλακτική.

Είχα ακούσει την κοινή παρανόηση ότι τα gel και τα ακρυλικά είναι “ανθυγιεινά” για τα νύχια. Επίσης συχνά ακούγεται ότι πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα στα νύχια κατά καιρούς. Αλλά η Ελισάβετ, η τεχνίτρια που εμπιστέυομαι χρόνια τώρα, με διαβεβαίωσε ότι πρόκειται απλώς για έναν μύθο.

Εφόσον τα τεχνητά, ή η φυσική ενίσχυση εφαρμόζονται και αφαιρούνται σωστά, δεν είναι ποτέ ανθυγιεινά για τα νύχια.

Η δοκιμή και το μυστικό

Έτσι, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι τελικά ήταν τόσο απλό! Βρήκα την λύση στο χρόνιο πρόβλημα!! Τα χέρια μου απέκτησαν μία υπέροχη θηλυκή ομορφιά ξαφνικά, κάτι που συνέβαλε θετικά στην ψυχολογία μου. Τώρα πλέον με τα τεχνιτά, δεν μπορώ να δαγκώσω τα νύχια μου ακόμα και τις στιγμές που το θέλω. Ένα σκληρό στρώμα από uv τζελ ανάμεσα στα δόντια και τα εύθραυστα νύχια μου με εμποδίζει να τα μασουλίσω. Και, καθώς μεγαλώνουν, τα φυσικά μου νύχια μπορούν προστατευμένα, να επουλωθούν και να μακρύνουν πιο υγιή και δυνατά.

Όμως εδώ υπάρχει ένα μυστικό! Η επιτυχία για την καταπολέμιση της ονυχοφαγίας, εξαρτάται από την εμπειρία και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η τεχνίτρια. Το υπερβολικό λιμάρισμα, η χρήση χοντρής λίμας ή η χρήση της σε πολύ μεγάλη γωνία, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των νυχιών. Επίσης η κακή ποιότητα του gel μπορεί, όχι απλά να μην λύσει το πρόβλημα, αλλά να προκαλέσει και βλάβη.

Όταν λοιπόν, εφαρμόζονται σωστά, τα τεχνητά νύχια με υλικά υψη΄λής ποιότητας, τότε στην πραγματικότητα ενισχύουμε τα λεπτά και αδύναμα νύχια.

“Το να προστατεύετε με φυσική ενίσχυση gel τα εύθραυστα νύχια κάνει πραγματικά θαύματα, επειδή τα αποτρέπει από το να σπάσουν”, λέει η Ελισάβετ. “Το άνοιγμα και το σπάσιμο των νυχιών από την βάση είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Έχω δει πολλές πελάτισες με εύθραυστα νύχια οι οποίες, μόλις αρχίσουν να χρησιμοποιούν φυσική ενίσχυση με gel, τα νύχια τους γίνονται πιο δυνατά και υγιή.

Συμπέρασμα

Aν λοιπόν κουράστηκες να τρώς τα νύχια σου και θέλεις να έχεις τα υγιή νύχια που πάντα ονειρευόσουν, δοκίμασε την φυσική ενίσχυση με Gel. Μπορεί πραγματικά να είναι η λύση που έψαχνες.

Mε τη βοήθεια μιας εξειδικευμένης nail artist και επιλέγοντας επαγγελματικά υλικά όπως τα Γερμανικά gel PHIMI θα τα καταφέρετε. Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε όμορφα, υγιή νύχια για πρώτη φορά στη ζωή σας. Μην αφήνετε αυτή την κακή συνήθεια της ονυχοφαγιας, να σας κυριέυει.

Πάρε τον έλεγχο και χάρισε στον εαυτό σου υπέροχα θυληκά και υγιή νύχια!

Έχω δει πολλές πελάτισες με εύθραυστα νύχια οι οποίες, μόλις αρχίσουν να χρησιμοποιούν φυσική ενίσχυση με gel, τα νύχια τους γίνονται πιο δυνατά και υγιή“.

Ελισάβετ – τεχνίτρια
Απο την πελάτισσά μας : Λένια 
Perfect Nails logo

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Ωφεληθείτε απο τις προσφορές μας!

Loading

Κάντε εγγραφή στα νέα μας!
Μη φοβόσαστε κι εμείς απεχθανόμαστε τα spam.

Δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα στοιχεία σας με άλλους.