Στούντιο νυχιών

Η ομορφιά και η πολυτέλεια στα χέρια σας ξεκινά τη στιγμή που θα μπείτε σε ένα από τα studio μας. Επισκεφτείτε μας – περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

info perfect-nails Germany

Όταν τα άκρα είναι περιποιημένα, είτε αφορά τα χέρια ή τα πόδια, τότε σίγουρα νιώθουμε πιο άνετα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όπου και αν βρίσκεστε, στην εργασία ή στην βόλτα, μπορείτε να δείχνετε τα όμορφα χέρια σας χωρίς να νιώθετε ανασφάλεια. Ελάτε σε ένα από τα στούντιο νυχιών μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα στα νύχια των χεριών ή των ποδιών σας. Δείτε τον ΝΕΟ μας χώρο στην Πετρούπολη.

Η perfect-nails με την συνεχή ενημέρωση των στελεχών της σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ονυχοπλαστικής εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα μανό όποιο χρώμα και όποιο σχέδιο πιστεύετε ότι ταιριάζει στα νύχια σας.

 

2 εβδομάδες εγγύηση καλής εργασίας!!!

Υπηρεσίες μας

  • Περιποίηση νυχιών και χεριών
  • Μασάζ χεριών
  • Μανικιούρ
  • Nail art
  • Πεντικιούρ

 

Φυσική ενίσχυση με UV Gel

  • Κανονικά νύχια
  • Κοντά νύχια
  • Προβληματικά

 

Φυσική ενίσχυση (Τι είναι;)

Είναι μια μέθοδος προσθήκης UV τζελ πάνω στο φυσικό νύχι με αποτέλεσμα να γίνουν τα νύχια πιο ανθεκτικά και πιο μακρυά.

nagelmodellageΗ εταιρεία PHIMI (by Perfect-Nails) είναι μέχρι σήμερα μια απο τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά εταιρία παραγωγής UV Gel στην Ευρώπη εδώ και πολλές δεκαετίες. Έτσι μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα τζελ Γερμανικής προέλευσης έχουν περάσει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και δοκιμές για να μπορούμε άφοβα να τα χρησιμοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε ότι θέλουμε πάνω στα νύχια.

 

Τεχνητά νύχια

Η κλασική μέθοδος τεχνητών νυχιών με την συγκόλληση ειδικών πλαστικών νυχιών(tips) πάνω στο φυσικό νύχι και στην συνέχεια επικάλυψη-γέμισμα με UV Gel. Υπάρχει βέβαια πάντα η επιλογή του ημιμόνιμου που τώρα τελευταία το επιλέγουν όλο και περισσότερο.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε.

Ωφεληθείτε απο τις προσφορές μας!

Loading

Κάντε εγγραφή στα νέα μας!
Μη φοβόσαστε κι εμείς απεχθανόμαστε τα spam.

Δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα στοιχεία σας με άλλους.