Αποστολές & επιστροφές

Η Αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Παραλαβή από κατάστημα – [ 0,00 € ]
  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το κατάστημα μας, οδός Εθνικής Αντίστασης 80 Πετρούπολη, 13231 – 210 50 62 600 και να γλυτώσετε έτσι τα έξοδα μεταφοράς. Η παραγγελία σας μπορεί να είναι έτοιμη ακόμη και αυθημερόν εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα.
 • Δωρεάν Εντός Αττικής– [ 0,00 € ]
  Σας αποστέλλουμε δωρεάν τα προϊόντα εντός Αττικής, εφόσον η παραγγελία σας είναι άνω των 69€. Για αποστολές σε γειτονικούς νόμους κατόπιν συνεννόησης.
 • Courier – Αντικαταβολή – [ 7,00 €]
  Θα πρέπει να πληρώσετε αντικαταβολή το ποσό στην courier όταν σας έρθει το δέμα.*Για αποστολή μέσω courier δική σας επιλογής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας* Ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι την επόμενη εργάσιμη ΕΦΟΣΟΝ υπάρχουν τα προϊόντα στην αποθήκη για την Αττική και εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 12:00. Για επαρχία κυμαίνεται από 3 εως 5 ημέρες αναλόγως φόρτου εργασίας των μεταφορικών.
 • Courier – Προπληρωμή- [ 5,00 €]
  Εφόσον γίνει η προπληρωμή γίνει μέσω κατάθεσης, paypal κάρτας κτλ σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω courier.

Πληρωμή:

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

 • μέσω κατάθεσης στις ακόλουθες τράπεζες:
  ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR950 1710 4300 0604 3136 5477 91
  – ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΝΙΗΛ
 • Αντικαταβολή
 • PAYPAL
 • Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα με απόλυτη ασφάλεια καθώς την στιγμή πληρωμής μεταφέρεστε στην σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς για να καταχωρήσετε τα στοιχεία πληρωμής.
  Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ακόλουθη φωτογραφία των λογότυπων καρτών bank-icons2

 

Επιστροφές:

Στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών προϊόντων αλλά και after sales(μετά την αγορά) επικοινωνίας και εξυπηρέτησης το κατάστημα μας εγγυάται να αντικαταστήσει χωρίς καμία χρέωση οποιοδήποτε προϊόν φέρει ουσιώδη ελαττώματα για τα οποία αποδεδειγμένα δεν έχει υπαιτιότητα ο πελάτης.
Προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: